پوست دور چشم بسیار نازک تر از پوست صورت است و با بالا رفتن سن، کلاژن ها از بین رفته و پوست این ناحیه با از دست دادن قابلیت ارتجاعی خود نازک تر هم می شود. قرار گرفتن در معرض نور آفتاب، استعمال دخانیات و سایر عوامل محیطی می تواند باعث تشدید این موضوع می گردد. پوست دور چشم همواره در حال حرکت است؛ پلک زدن ما در هر روز 10000 حرکت را در این ناحیه ایجاد می کند.
پوست دور چشم منطقه ای است که احساساتی را به دیگران منتقل می کند و پف کردگی، برآمدگی و چین چروک نه تنها در بینایی تاثیر می گذارند بلکه می توانند ظاهری خسته و ناراحت را القا کنند. پس ایجاد تغییر در پوست دور چشم می تواند تاثیرهای عملکردی، آرایشی و روانی به همراه داشته باشد.
درمان های کلینیکی سیاهی دور چشم
از شناخته شده ترین درمان های کلینیکی استفاده از لیزر است. به طور کلی دو دلیل عمده باعث ایجاد حلقه های سیاه در اطراف چشم ها می شوند، شامل:
تولید زیاد ملانین
بسته به طول موج، اشعه و تابش، لیزر ها با سوق دادن شدت کم یا زیاد نور به یک ناحیه ی مشخص می توانند در درمان تیرگی زیر چشم ها موثر باشند. این روش مطمئن و راحت در مدت زمان کمی حلقه های سیاه زیر چشمانتان را محو می کند
انواع مختلفی از لیزر درمانی برای بهبود سیاهی دور چشم ناشی از دلایل گفته شده کاربرد دارند که در دو دسته ی زیر قرار می گیرند:
لیزر های لایه بردار
در این روش، لیزر، لایه ی خارجی پوست را که حاوی ملانین اضافی است بر می دارد و رگ های خونی در لایه های زیرین پوست را برای جریان یافتن خون تحریک می کند. لیزر فرکشنال CO2 و لیزر گارنت دسته قرار می گیرند.
لیزر های غیر لایه بردار
در این روش، لیزر پوست را تحریک به تولید بیشتر کلاژن می کند تا بافت محکم تری داشته باشد. لیزر پالس، لیزر کیوسوئیچ و لیزر فرکشنال در این دسته قرار می گیرند. این دسته از لیزر ها دارای مزیتی نسبت به دسته ی قبل هستند و آن اینکه اثرات جانبی کم تری دارند.
با توجه به نوع تیرگی اطراف چشم ها که ممکن است رنگدانه ای، عروقی یا ترکیبی باشند، پزشک شما روش مناسب لیزر درمانی را تعیین می کند.
کربوکسی تراپی
اما برای آن دسته از افرادی که سیاهی دور چشمانشان تبدیل به وضعیتی دائمی شده است، روش دیگری وجود دارد که بسیار کارآمد است. این روش مناسب افرادی است که دارای حلقه های سیاه و تیره در اطراف چشم خود هستند .
این درمان، کربوکسی تراپی نام دارد و همانطور که از نامش پیدا است بر پایه ی استفاده از گاز کربن دی اکسید است. کربوکسی تراپی در دسته ی درمان های غیر جراحی قرار می گیرد و با تزریق انجام می شود. این امر به بهبود سریع و نتیجه گیری در اسرع وقت منجر می شود.
روش درمان به این صورت است که پزشک سرنگ حاوی گاز کربن دی اکسید را به ناحیه ی مورد نظر وارد می کند و با انجام تزریق، محتویات سرنگ در زیر پوست جریان می یابند.


نظر خود را با ما درمیان بگذارید