میکرونیدلینگ مو

طی سال‌های گذشته از این روش برای درمان ریزش مو استفاده شده است. میکرونیدلینگ مو با استفاده از دستگاه‌هایی صورت گرفته که منافذی در پوست سر ایجاد می‌کنند و سپس با استفاده از سرم‌ها مواد مغذی به پوست سر و ریشه مو منتقل می‌شود. در فرایند میکرونیدلینگ مو پروتئین WNT به سطح سر تزریق شده و میزان دی‌هیدروتستوسترون کاهش می‌یابد. در نتیجه فولیک‌های مو تقویت خواهند شد و رشد، بازیابی و ترمیم بافت‌های مو سرعت بیشتری می‌گیرد. با توجه به نوع عملکرد و تزریق عمیق مواد موثر، میکرونیدلینگ مو یکی از کارآمدترین روش‌های درمان ریزش مو محسوب می‌شود.

میکرونیدلینگ

افراد زیادی به علت‌های مختلف دچار زخم یا ناراحتی‌هایی در پوست صورت می‌شوند که با راهکارهای عادی و داروهای شیمیایی قابل رفع نیست. گاهی این زخم‌ها به حدی آزاردهنده‌ است که زیبایی فرد را به خطر می‌اندازد. این موضوع می‌تواند آثار مختلفی در زندگی شخصی و حتی کاری افراد داشته باشد. بنابراین در صورت عدم کارایی روش‌های دارویی و خانگی، باید از راه‌حل‌های موثرتری استفاده کرد. یکی از موثرترین راه‌حل‌ها میکرونیدلینگ است.

میکرونیدلینگ چیست؟

میکرونیدلینگ شیوه‌ای نسبتا جدید برای از بین بردن آثار جراحت، زخم و ناراحتی‌های پوستی است. این شیوه درمانی یک راهکار غیرتهاجمی محسوب شده که پیش‌تر برای جوان‌سازی پوست استفاده می‌شد.

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ چگونه انجام می‌شود؟

در فرایند میکرونیدلینگ با استفاده از دستگاهی مخصوص سوزن‌های کوچکی وارد سطح پوست شده و با اعمال مقداری فشار، فضا را برای تزریق مواد و از بین بردن آثار ناراحتی باز می‌کند. میکرونیدلینگ به دو صورت دستی و دستگاهی انجام می‌شود که نوع دوم دقت و تاثیر بیشتری دارد. در روش دستی از دستگاهی با نام مارولر استفاده شده که دارای غلتک‌هایی است که روی سطح آن‌ها سوزن‌های کوچک و نازکی ایجاد شده است. جنس این غلتک از تیتانیوم بوده و قادر به ایجاد حفره‌های عمقی روی سطح پوست است.

با وجود ساخت دستگاه مارولر با استفاده از موادی مثل سیلیوکون، شیشه، پلیمر و ... اما قوانین و ضوابط مختلفی برای استفاده از این دستگاه در کشورهای مختلف وجود دارد. در حال حاضر در ایران بیشتر از دستگاه نیدلینگ تیتانیومی استفاده می‌شود. فرایند میکرونیدلینگ به روش دستگاهی سرعت بیشتری داشته و حرکت دستگاه قابل کنترل است. همچنین تعداد حفره‌های ایجاد شده روی سطح پوست بیشتر بوده و نتیجه نیز محسوس‌تر خواهد بود. قبل از انجام میکرونیدلینگ سرم‌هایی حوای ویتامین C و اسید هیالورونیک به پوست تزریق شده تا روند تولید کلاژن و الاستین افزایش یابد. کلاژن و الاستین عوامل موثر در زیبایی و جوانی پوست هستند و افزایش آن‌ها باعث جوان‌سازی و پاکسازی پوست می‌شود. عمق و تعداد حفره‌ها باید توسط پزشک متخصص تعیین شود. به هیچ وجه نباید فرایند میکرونیدلینگ را در مراکز غیر معتبر انجام داد و در تمام مراحل باید پزشک متخصص در کنار فرد مراجعه‌کننده باشد.

کاربردهای میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ کاربردهای بسیار زیادی داشته که رفع آثار زخم یکی از این موارد است. این فرایند می‌تواند باعث رفع چین و چروک و جوان‌سازی پوست شود. میکرونیدلینگ صورت باعث افزایش کلاژن پوست خواهد شد. کلاژن به خوبی از افتادگی یا شکست پوست جلوگیری کرده و سطح پوست را صاف‌تر و شفاف‌تر می‌کند. همچنین الاستین اضافه شده در فرانید میکرونیدلینگ صورت باعث افزایش درخشندگی و کیفیت پوست می‌شود. بدین ترتیب پس از انجام میکرونیدلینگ صورت، ظاهری جوان‌تر و شاداب‌تر خواهید داشت.

میکرونیدلینگ

مهمترین کاربرد میکرونیدلینگ صورت از بین بردن آثار زخم‌های قدیمی و جراحت‌های مختلف است. متاسفانه بسیاری از افراد در کودکی دچار مشکلاتی شده‌اند که به علت عدم پیگیری و انجام مراحل درمانی، آثار آن‌ها روی سطح پوست باقی مانده است. با استفاده از میکرونیدلینگ می‌توان این زخم‌ها را از بین برد یا آثار را تا حد بسیار زیادی کاهش داد. گاهی جوش یا آکنه سبب ایجاد زخم‌ها و لک‌هایی روی پوست می‌شوند. این اتفاق معمولا به خاطر جراحت، جوش یا عدم رعایت بهداشت صورت رخ می‌دهد.

برای از بین بردن چنین مواردی نیز بهتر است از میکرونیدلینگ کمک بگیرید. یکی دیگر از کاربردهای مهم میکرونیدلینگ از بین بردن آثار ناشی از بارداری یا چاقی و لاغری است. معمولا پس از کاهش یا افزایش شدید وزن، پوست صورت دچار جمع‌شدگی یا کاهش ضخامت می‌شود که می‌تواند چهره بانوان را تغییر دهد. فرایند میکرونیدلینگ صورت به خوبی می‌تواند آثار این اتفاقات را از بین برده و پوست صورت را به حالت اولیه خود بازگردانند.

میکرونیدلینگ

مزیت‌های میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ صورت مزیت‌های فراوانی دارد. این عمل زیبایی باعث افزایش کلاژن و الاستین صورت می‌شود و سبب بازسازی بافت‌های سطحی و عمقی پوست خواهد شد. پس از انجام میکرونیدلینگ صورت، پوست شما رنگ روشن‌تر و شفاف‌تری خواهد. عمل میکرونیدلینگ برای نقاط مختلف و حساس مثل دور چشم قابل انجام است و افراد با رنگ‌های پوستی متنوع می‌توانند از مزیت‌های آن بهره ببرند.

انجام میکرونیدلینگ به چه کسانی توصیه نمی‌شود؟

این عمل زیبایی می‌تواند به شادابی، جوان‌سازی و پاکسازی انواع پوست‌ها کمک کند اما برخی از افراد بهتر است قبل از انجام میکرونیدلینگ با پزشکان متخصص مشورت کنند. میکرونیدلینگ برای افرادی که دچار بیماری‌های هموفیلی هستند یا از داروهای ضدانعقاد خون مثل آسپرین استفاده می‌کنند ممکن است خطرناک باشد. همچنین این فرایند به بانوان باردار یا شیرده و مبتلایان به دیابت توصیه نمی‌شود. آن دسته از اشخاصی که دچار عفونت و تبخال هستند یا زخم‌های بهبود نیافته بسیار قدیمی دارند نیز نباید از این عمل زیبایی استفاده کنند. اگر زخم‌های فردی دیر التیام پیدا می‌کند نباید میکرونیدلینگ انجام دهد؛ زیرا ممکن است آثار عمل تا مدت‌ها روی پوست او باقی بماند. همچنین کسانی که طی یک سال گذشته پرتو درمانی یا اشعه درمانی انجام داده‌اند نباید مجدد پوست خود را در معرض عمل زیبایی قرار دهند.

بعد از میکرونیدلینگ چه کارهایی باید انجام داد؟

پس از میکرونیدلینگ صورت بهتر است از حضور در محیط‌هایی که تحت تابش مستقیم نور خورشید است یا نوسان دمایی بسیار بالایی دارند، خودداری کنید. به یاد داشته باشید پوست صورت برای بازیابی استحکام خود به زمان نیاز خواهد داشت. دو الی سه هفته مدت زمانی است که پس از انجام عمل زیبایی میکرونیدلینگ باید پوست تحت مراقبت ویژه باشد. در این مدت تا حد امکان پوست صورت نباید دچار تعریق شود و باید از کرم‌های ضد آفتاب برای محافظت از پوست استفاده کرد. محصولات یا میوه‌هایی که خاصیت اسیدی دارند و می‌توانند التهاب‌آور باشند نباید مصرف شوند و استفاده از داروهایی مثل ادویل و پروفن ممکن است باعث ایجاد سوزش و درد در ناحیه صورت شود.

میکرونیدلینگ

میکرونیدلینگ مو

طی سال‌های گذشته از این روش برای درمان ریزش مو استفاده شده است. میکرونیدلینگ مو با استفاده از دستگاه‌هایی صورت گرفته که منافذی در پوست سر ایجاد می‌کنند و سپس با استفاده از سرم‌ها مواد مغذی به پوست سر و ریشه مو منتقل می‌شود. در فرایند میکرونیدلینگ مو پروتئین WNT به سطح سر تزریق شده و میزان دی‌هیدروتستوسترون کاهش می‌یابد. در نتیجه فولیک‌های مو تقویت خواهند شد و رشد، بازیابی و ترمیم بافت‌های مو سرعت بیشتری می‌گیرد. با توجه به نوع عملکرد و تزریق عمیق مواد موثر، میکرونیدلینگ مو یکی از کارآمدترین روش‌های درمان ریزش مو محسوب می‌شود.

نظرات خوانندگان این مطلب
زهرا : بعد از جلسات میکرونیدلینگمون باید مراقبت خاصی انجام بدیم؟

شانار اسکین : بله، مراقبت های ویژه بعد از یک جلسه میکرونیدلینگ مهم است. بلافاصله پس از عمل، باید از یک مرطوب کننده یا پماد برای کمک به تسکین پوست و کاهش قرمزی و التهاب استفاده کنید. همچنین باید حداقل ۲۴ ساعت پس از درمان از قرار گرفتن در معرض مستقیم نور خورشید خودداری کنید، زیرا این امر می تواند باعث تحریک بیشتر پوست شود. علاوه بر این، مهم است که با شستن صورت خود دو بار در روز با یک پاک کننده ملایم، پوست خود را تمیز و عاری از آلودگی، چربی و باکتری نگه دارید. استفاده از کرم ضد آفتاب با SPF 30 یا بالاتر نیز در طول دوره بهبودی توصیه می شود تا پوست شما را از آسیب بیشتر محافظت کند. پیروی از این مراحل به شما کمک می کند که بهترین نتایج را از درمان میکرونیدلینگ خود داشته باشید.

سمیه : کسایی که بخاطر ژنشون ریزش مو دارن هم میتونن از میکرونیدلینگ استفاده کنن؟
ویدا : واسه برطرف کردن آکنه هایی که ژنتیکیه هم میشه از میکرونیدلینگ استفاده کرد؟
ناهید : سلام خسته نباشین. همسر من از بعد از زایمانش یه سری ترک پوستی روی شکمش داره، میخواستم بدونم آیا با میکرونیدلینگ میشه اونها رو از بین برد؟

شانار اسکین : سلام. ممنون از شما. بله، خوشبختانه راه های مختلفی برای کاهش ترک های پوستی بعد از زایمان وجود دارد که یکی از موثرترین این راه‌ها، انجام میکرونیدلینگ است. بسته به شدت ترک های پوستی و نوع پوست شخص، تعداد جلسات میکرونیدلینگ متغیر است که برای دریافت اطلاعات بیشتر توصیه می‌کنیم با متخصصان ما در شانار اسکین در ارتباط باشید.

غزل : من نزدیک به سه ساله که خط اخم دارم. چند جلسه میکرونیدلینگ نیازه تا کامل از بین بره؟

شانار اسکین : تعداد جلسات میکرونیدلینگ مورد نیاز برای از بین بردن کامل خطوط اخم به عوامل مختلفی مانند شدت چین و چروک و نوع پوست شما بستگی دارد. به طور کلی، رسیدن به نتایج مطلوب ممکن است بین ۳ تا ۶ جلسه طول بکشد. همچنین مهم است که به خاطر داشته باشید که بسته به نیازهای فردی شما، ممکن است از ترکیب میکرونیدلینگ با سایر روش‌های درمانی مانند لایه‌برداری با لیزر استفاده کنید. مشاوره با متخصصان پوست و زیبایی شانار اسکین می تواند به شما کمک کند تا تعیین کنید کدام ترکیب از درمان ها برای شرایط خاص شما موثرتر است.

محبوبه : واسه رفع چین و چروک صورت بهتره از میکرونیدلینگ استفاده کنیم یا بوتاکس؟ کدوم عوارض کمتری داره؟

شانار اسکین : هر دو روش میکرونیدلینگ و بوتاکس می توانند به کاهش چین و چروک های صورت کمک کنند و اینکه از کدام روش استفاده کنید، به نیازها و ترجیحات فردی بستگی دارد. میکرونیدلینگ یک روش غیر تهاجمی است که باعث تحریک تولید کلاژن می شود و به کاهش چین و چروک کمک می کند. عوارض جانبی آن معمولاً خفیف است و ممکن است شامل قرمزی، تورم، کبودی و پوسته پوسته شدن پوست باشد که پس از چند روز از بین می رود. از طرف دیگر در تزریق بوتاکس، ماده نوروتوکسین به صورت تزریق می شود تا به طور موقت عضلات مسئول چین و چروک را فلج کند. عوارض جانبی آن معمولاً کم است، اما می تواند شامل درد یا حساسیت در محل تزریق و همچنین افتادگی موقت پلک ها باشد. و باید هر ۳-۴ ماه یک بار آن را تجدید کنید. به طور کلی، میکرونیدلینگ عوارض جانبی کمتری نسبت به بوتاکس دارد و به دلیل ماهیت غیر تهاجمی آن، در مجموع ایمن تر است.

عسل : چه کسایی میتونن از میکرونیدلینگ استفاده کنن؟

شانار اسکین : میکرونیدلینگ نوعی روش غیرتهاجمی برای جوانسازی پوست است که تقریباً همه می توانند از آن استفاده کنند. برای هر نوع پوست و رنگی مناسب است و می تواند برای درمان انواع مشکلات پوستی استفاده شود. رایج ترین کاربرد میکرونیدلینگ برای کاهش خطوط ریز، چین و چروک، اسکار و آکنه پوست است. همچنین می توان از آن برای کمک به بهبود بافت و رنگ پوست استفاده کرد. اگر از داروهای ضد انعقاد خون استفاده می کنید، در دوران بارداری یا شیردهی هستید، پوست شما دچار عفونت و تبخال است و در یک سال گذشته تحت پرتو درمانی یا اشعه درمانی قرار گرفته‌اید، نباید از روش میکرونیدلینگ استفاده کنید. در غیر این صورت، میکرونیدلینگ می تواند نتایج بسیار خوبی را برای بسیاری از افرادی که به دنبال بهبود ظاهر پوست خود هستند، ارائه دهد.

رویا : سلام. آیا انجام میکرونیدلینگ عوارضی هم داره؟

شانار اسکین : بله، میکرونیدلینگ می تواند عوارض جانبی داشته باشد. شایع ترین عارضه جانبی قرمزی و تورم موقت پوست است. این معمولاً در عرض چند ساعت پس از درمان از بین می رود. سایر عوارض جانبی بالقوه شامل تحریک، خارش، خشکی و قرمزی خفیف است. در موارد نادر، اگر این روش به درستی انجام نشود، ممکن است منجر به ایجاد عفونت یا اسکار پوستی شود. قبل از انجام هر نوع درمان میکرونیدلینگ، مهم است که با پزشک یا متخصص زیبایی خود مشورت کنید.همچنین مطمئن شوید که آن ها در انجام این روش تجربه دارند و از تجهیزات استریل برای به حداقل رساندن خطر عفونت یا سایر عوارض استفاده می کنند. همچنین بسیار مهم است که پس از پایان میکرونیدلینگ مراقبت های لازم را انجام دهید.

نظر خود را با ما درمیان بگذارید