گذر عمر امری طبیعی است و نمی توان مانع آن شد، اما می‌توان سلامت پوست را در هر سنی حفظ کرد.

با گذر زمان، بسیاری از تغییرات و متغیرها وارد عمل می شوند (اعم ازذاتی و خارجی) و پوست را تحت تاثیر قرار می دهند. این تغییرات در هرسنی متفاوت است.

نوجوانی

در‌ این‌ دوران هورمون ها به سرعت تغییر می کنند و با این حال پوست نسبتاً بدون لک و یکدست است. گردش سلولی بهینه است کلاژن والاستین پوست در سطح مطلوبی هستند و تا اواسط 20 سالگی به همین ترتیب باقی می مانند.

با نوسانات هورمونی و افزایش چربی پوست، ممکن است جوش ظاهرشوند و پوست ظاهر صاف خود را از دست بدهد.

بسیار مهم است که استفاده از ضد آفتاب را از سنین پایین ، زمانی کهپوست حساس تر است شروع کنید. نور ماورا بنفش خورشید از زمان تولد پوست را تحت تأثیر قرار می دهد.

۲۰ سالگی

در اوایل ۲۰ سالگی پوست شما هنوز صاف و در شرایط عالی است. چهره شما به طور کلی درخشان است. رنگ پوست شما ، به دلیل وجودمقدار زیادی کلاژن و الاستین، مانند آبدار است. فعالیت غدد درون ریزقوی است و هورمون های تولید چربی را تحریک می کند. سطح رطوبت دراوج خود است و باعث محافظت از پوست می شود.

پیری پوست از حدود ۲۵ آغاز می شود ، زمانی که پوست "بالغ" شناخته می شود و روند بازسازی شروع به کند شدن می کند. تولید کلاژن والاستین دیگر نیز با همان سرعت جوانی اتفاق نمی افتد.

در ۲۸ سالگی، اولین خطوط ظریف و چین و چروک های ریز در اثر تکرار وانقباض عضلانی در اطراف چشم ظاهر می شوند. چین و چروک ابرو ، خطوط پیشانی و چروک های بینی ظاهر می شوند و ممکن است نشانه هایی از تحلیل رفتن کلاژن در پشت دست وجود داشته باشد. سلولهای مرده پوست به طور منظم - بین 28 تا 42 روز - ریزش نمی کنند و ممکناست شاخک استراتوم (بیرونی ترین لایه اپیدرم) ناهموار و ضخیم شود.

۳۰ سالگی

روزهای طولانی کاری در این سن به تحلیل رفتن پوست می افزایند. باهرگونه استرس و خستگی، پوست روشنایی خود را از دست می دهد وعلائم خستگی و پیری به صورت دائمی بر روی صورت شما حک می شود.

در این سن استفاده از یک عینک آفتابی مناسب برای محافظت از چشم دربرابر نور شدید توصیه می شود. خطوط و چروک های ظریف اطراف چشم و دهان بیشتر مورد توجه قرار می گیرد. تغییر رنگ، ناهمواری پوست، لکه های قهوه ای، ممکن است آغاز شود. پوست به دلیل کند شدن تولید کلاژن، نازک می شود.

جهش سلولهای اپیدرمی در اثر آسیب محیطی شایع می شود. لایه برداری، چه مکانیکی و چه فیزیکی ، با تحریک گردش خون و تجمع سلول های مرده برای کمک به گردش مالی ، پاداش می برد. یک برنامه منظم مراقبت از پوست با محصولاتی که پوست شما را تغذیه و پرورش می دهند وهمچنین اقدامات پیشگیرانه برای قرار گرفتن در معرض آفتاب و محیط زیست ، بهترین اقدام شماست.

۴۰ سالگی

در این سن چین و چروک ها افزایش می‌یابند و پوست استحکام خود را ازدست می‌دهد. حدود اواسط دهه ۴۰ پوست شما به دلیل تغییرات هورمونی شروع به نازک شدن می کند و آسیب پذیرتر می شود. با کاهش بیشترگردش سلول ها، حساسیت ها بیشتر می شوند.

به نظر می رسد که در این دوران کلاژن و الاستین پوست بسیار کم میشود. اگر پوست شما مستعد خشکی است، یک مرطوب کننده غنی که روی سرم های پایه آنتی اکسیدان استفاده می شود، کمک زیادی می کند. لک های تیره تر می توانند به دلیل انباشت غیرطبیعی ملانین تشکیل شوند، بنابراین ممکن است لازم باشد داروهای طبیعی روشن کننده پوست به برنامه روزانه شما اضافه شود. افزایش محافظت در برابر رادیکال های آزاد با افزایش آنتی اکسیدان های داخلی و خارجی، باعث افزایش طول عمر سلول ها و محافظت در برابر آلاینده های محیطی می شود.

۵۰ سالگی

تغییرات هورمونی (دوره یائسگی) متابولیسم را مختل می کند. چین وچروک ها تقویت می شوند، کشش پوست شبیه یک نوار لاستیکی فرسوده خواهد بود و لکه های پیری در صورت و دستان شما ظاهر می شود.

غدد روغنی و گردش سلولی مانند گذشته فعال نیستند. پوست ممکن است خشک تر از هر زمان دیگر به‌ نظر برسد، بنابراین محصولات در نفوذ به پوست مشکل دارند. منافذ پوست ممکن است در گونه ها و بینی بیشتردیده شوند. رگهای عنکبوتی، مویرگهای آسیب دیده و رنگدانه ها بیش از حد ممکن است قابل توجه قرار گیرند. همچنین ممکن است شواهدی از لکه های سرطانی ناشی از خورشید، به ویژه در بینی یا مناطق بیشتر صورت، وجود داشته باشد.

شروع یائسگی و نوسانات هورمونی با کاهش سطح استروژن می تواند منجر به اختلال در خواب شود و مجموعه ای از بیماری های پوستی مرتبط را ایجاد کند: اختلال پوستی، پوست بسیار خشک و افزایش چین وچروک

نظر خود را با ما درمیان بگذارید