جوش یا آکنه های پوستی در صورت پرکاری غدد چربی پوست و یا التهابات منافذ پوست رخ می دهد. همه جای بدن می تواند مستعد جوش باشد اما پوست صورت بیشتر از دیگر قسمت های بدن درگیر آکنه می شود.

هیچ روش مطمئنی برای درمان ریشه ای جوش صورت وجود ندارد زیرا جوش ها دلایل مختلفی دارند و عوامل بسیاری می تواند منجر به ظاهر شدن آن ها شود. اما با این حال روش های زیادی برای کاهش و جلوگیری از جوش صورت وجود دارد.

راه های جلوگیری از جوش صورت:

پوست صورت را به خوبی شستشو دهید

یکی از مهم ترین عوامل جوش صورت چربی های اضافی و آلودگی پوست است. در نتیجه به منظور جلوگیری از جوش صورت پوست خود را با شوینده های مناسب هر روز صبح و شب به خوبی بشویید و تمیز کنید. همچنین برای شستشوی صورت از شوینده های بدون الکل و آب ولرم استفاده کنید

نوع پوست خود را بشناسید

یکی از راه های جلوگیری از جوش صورت شناخت نوع پوست و انجام روتین های پوستی است. به عنوان مثال پوست های چرب و حساس بیشتر مستعد جوش و آکنه های پوستی هستند و باید با مراقبت مناسب از پوست و استفاده از محصولات مناسب مانع ایجاد جوش صورت شد.

پوست خود را مرطوب نگه دارید

برای جلوگیری از جوش صورت از مرطوب کننده های بدون چربی برای مرطوب نگه داشتن پوست استفاده کنید. یکی از مهم ترین عوامل جوش صورت خشکی پوست است. پس همواره پوست خود را مرطوب نگه دارید و آبرسانی کنید.

آب کافی بنوشید

کمبود آب بدن غدد چربی را تحریک می کند که چربی بیشتری تولید کنند که نتیجه آن جوش صورت خواهد بود. در نتیجه در طول روز به میزان کافی آب بخورید و اجازه ندهید بدن احساس کمبود آب داشته باشد.

کمتر از لوازم آرایشی استفاده کنید

لوازم آرایشی نامناسب و روغنی منافذ پوست را باز می کنند و باعث ایجاد جوش و آکنه می شوند. سعی کنید به خصوص زمانی که پوستتان حساس شده و مستعد جوش است کمتر از لوازم آرایشی استفاده کنید.

قاتل جوش صورت

جوش صورت دلایل مختلفی از جمله استرس، اختلال در هورمون ها، کثیف ماندن پوست، هوای آلوده و ... دلایل بی شمار دیگری را شامل می شود. برخی مواقع قاتل جوش صورت مصرف دارو و مراجعه به پزشک است اما در بیشتر مواقع با کاهش استرس، گذراندن دوره اختلال در هورمون ها و استفاده از عصاره های گیاهی مانند عصاره چای سبز می توانید جوش های صورت را ازبین ببرید و درمان کنید.

نظر خود را با ما درمیان بگذارید